Львовом пронесуть 150-метровий прапор України

1868 0
Завтра, 23 жовтня, у Львові відбудеться форум національно-культурних товариств Львівщини "25 років разом у незалежній Україні". Організатори готують пішу ходу, концерт і наметове містечко для львів’ян та гостей міста.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

Про це повідомили в Департаменті  з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

У межах форуму відбудеться:

- круглий стіл, у якому візьмуть участь представники місцевої влади, національно-культурних товариств, експерти з етно-національної політики (з 11 до 13 год. за адресою: Винниченка, 18);

- піша хода зі 150-тиметровим прапором України (з 13 до 14 год. від приміщення Львівської обласної ради до пам’ятника Тарасові Шевченку на пр. Свободи);

- концерт та наметове містечко, у яких візьмуть участь колективи національно-культурних товариств Львівщини (на площі навпроти пам’ятника Тарасові Шевченку).

"Цей захід дасть змогу його відвідувачам відкрити для себе різноманітні культурні традиції національностей, що проживають у нашій державі та формують українську громадянську націю", – зазначила Христина Береговська, директор Департаменту з питань культури, національностей та релігії ЛОДА.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!