Львовом пройшов буревій. Наслідки негоди. Оновлюється

5544 0
Рух на вул. Князя Романа в центрі міста перекритий повністю.
фото ігоря зінкевича

фото ігоря зінкевича

Львовом сьогодні знову пройшов буревій. Унаслідок цього на вулиці Князя Романа в центрі міста впало дерево на проїзну частину. Як повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівської області, рух перекритий повністю. Патрульні повідомили про це комунальні служби.

Окрім цього, пошкодило лінію електропередач з ліхтарями та автомобіль Daewoo.

Також, за повідомленням депутата міської ради Львова Ігоря Зінкевича, вулиця Головатого є непроїзною, дерево впало на машину. Дерево впало і на вулиці Трускавецькій, на куті вулиць Карманського та Ярославенка. Рух по Ярославенка в напрямку Панаса Мирного теж ускладнений.

Внаслідок негоди у Львові в парках повалило 10 дерев, стався 31 обрив зовнішнього освітлення, у місті загалом впало більше 75 дерев, пошкодило 8 авто, 2 дахи і 1 МАФ. Таокж впав один рекламний щит.

Читайте також: Уроки буревію або Що варто змінити у підході до утримання дерев у Львові

Нагадаємо, 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. За декілька днів, 30 червня, містом пронеслась ще одна негода


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!