Політична реклама

У Львові не вистачає евакуаторів

1508 0
Наразі у Львові працюють чотири евакуатори. Один у черговому режимі, а три інші евакуйовують автомобілі з центральної частини міста.

Як повідомив tvoemisto.tv заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Сергій Журбенко, евакуаторів, які працюють у Львові не вистачає на все місто.

«Справа у тому, що забирати і вивозити авто евакуатори можуть тільки на один майданчик, який належ МВС і знаходиться на вул. Конюшинній на виїзді з міста. І поки евакуатори туди доїдуть, виходить, що вони постійно завантажені», - розповів Сергій Журбенко.

Також, за словами посадовця, австрійська компанія готує для Львова інвестиційну пропозицію для будівництва підземного паркінгу на вулиці Університетській навпроти ЛНУ ім. І. Франка. У рамках одного з проектів паркінгу розглядають можливість пустити під землею рух транспорту, зокрема тролейбусів.

Окрім того, як повідомляло tvoemisto.tv, Львів не зможе виконати нові вимоги щодо паркування, які затвердила Верховна Рада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!