Львову обіцяють ще більше відключень світла. Тепер – офіційно

4027 2
Сьогодні, 18 грудня 2014 року, о 07:50 ПАТ «Львівобленерго» отримало спеціальне розпорядження диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» підготувати схему електромереж Львівщини до застосування спеціальних графіків аварійних відключень. Тобто окрім вже звичних відключень, що відбуваються з 1 грудня, можливі додаткові відключення за спеціальним розпорядженням «Укренерго».

Як повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ „Львівобленерго”, на даний час уже є рішення про відключення таких вулиць міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр. В.Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; а також м.Винники.

По Львівській області графіки аварійних відключень введено у Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському районах та у м.Червонограді.

«За умови недостатньої ефективності застосування 10 черг графіків аварійних відключень можливе введення в дію спеціальних графіків по спецрозпорядженню ДП НЕК «Укренерго».

В обленерго пояснюють, що такі відключення вводяться «з живлячих центрів від підстанцій основної електромережі по високовольтних лініях напругою 35-110 кВ», а в їх обсяг входять «приєднання, що живлять споживачів незалежно від категорії надійності електропостачання». Більше детальної інформації про те, яких саме споживачів охоплять спец графіки, енергетики не надають.


Читайте також:
18 Грудня, 2014 17:51
Назар Банах Чому Україна продає електроенергію іншим країнам, а людям мають виключати світло!!!! Що за маразм! тоді давайте скоротимо продаж електроенергії
18 Грудня, 2014 12:36
нове покращення треба по сесійних залах світло повирубати - Яйцінюку та Порошенку
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!