Львову повернуть приміщення тубдиспансеру на вулиці Лемківській

1341 0
Приміщення на вулиці Лемківській вибуло з комунальної власності міста незаконно.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Громаді Львова повернуть фтизіопульмонологічні приміщення вартістю понад 5,5 млн грн на вулиці Лемківській, яке раніше облрада продала через аукціон у 2017 фірмі «ЛембергМіт» за 5,58 млн грн. 

Читайте також: Колишній психоневрологічний диспансер у Львові продають за 2 млн доларів 

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, Господарський суд м. Києва задоволив позов Львівської обласної прокуратури і визнав недійсними свідоцтва на право власності на нерухомість загальною площею 447,6 кв. м та вартістю понад 5,5 млн грн на вулиці Лемківській, 

Прокуратура встановила, що приміщення закладу охорони здоров’я на вул. Лемківській вибуло з комунальної власності міста незаконно, без відповідного рішення Львівської міськради на вилучення його з власності територіальної громади. Суд скасував державну реєстрацію права власності на цей об’єкт.

Читайте також: У Львові приміщення диспансеру за 6 млн грн повернуть у власність громади

Нагадаємо, що у січні 2020 року пресслужба ЛМР заявила, що Львівська облрада незаконно прийняла у свою власність низку приміщень, у яких були медзаклади, що були у комунальній власності. 

Тоді йшлося про рішення щодо приміщень відділення фтизіопульмонології на вул. Лемківській, 24, пульмонологічного та фтизіопедіатричного відділень на вул. Устияновича, 14, будівлі на вул. Замарстинівській, 274, лікувального та адмінкорпусу на вул. Личаківській, 233, другого лікувального корпус на вул. Замарстинівській, 81, лікувального корпусу на вул. Кордуби, 4а та на вул. Замарстинівській, 83. 

Приміщення Львівського шкірно-венерологічного диспансеру №2 на вулиці Кордуби,4а та на вул. Замарстинівській,83 та 81, вартістю майже 6 мільйонів гривень також повернуть громаді Львова. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!