Львову пропонують розвивати зелену енергетику

2237 0
Tvoemisto.tv запустило передвиборчий проект, де політики відкриваються із незвичної для виборців сторони. «Люди з Андрієм Чемесом» – це передача у форматі «без краваток», де ведучий ставить кандидатам у народні депутати відверті запитання. Кандидат по 115 виборчому округу, самовисуванець Павло Філіпов розповів про те, як він має намір замінити російський газ альтернативними видами палива.

Основною своєю метою у парламенті Павло Філіпов бачить запровадження системи економії енергоносіїв, яка зараз є дуже актуальною, через ситуацію, що склалася в країні.

Кандидат у депутати має намір розвивати тему зеленої енергетики та альтернативних джерел енергії, зокрема, сонячної та вітрової.

Сам Павло Філіпов вже має досвід у цій справі, так як втілює проекти встановлення сонячних колекторів. Команда Павла Філіпова зараз веде переговори з італійською компанією про переробку каналізаційних стоків у біогаз, яким можна буде обігрівати помешкання. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!