Політична реклама

Львів'янам відключають опалення

1433 0
У зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря та відповідно до розпорядження міського голови Львова, від сьогодні призупинена подача опалення мешканцям.

За прогнозами синоптиків, на вихідних температура повітря вдень становитиме 17-19 градусів, тому було прийнято рішення на час потепління призупинити подачу опалення, повідомляє  прес-служба Львівської міськради.

За інформацією в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника, теплопостачальні підприємства будуть щоденно моніторити температуру зовнішнього повітря і при зниженні температури теплопостачання буде відновлено.

«Оскільки, згідно з розпорядженням міського голови, подача опалення призупиняться повністю, тобто в ночі відновлювати теплопостачання не будуть, то, відповідно, і оплати за тепло у ці дні не нараховуватимуть. За один день призупинення опалення усі споживачі нашого підприємства сукупно економлять близько 1 млн. грн.», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

До закладів освіти та медицини опалення здійснюватиметься відповідно до письмових звернень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!