Личаківську обіцяють відкрити для транспорту до кінця року

1954 0
Частину вулиці – від Мечникова до Круп’ярської – відкриють до кінця тижня.

Вулицю Личаківську обіцяють відкрити для проїзду автомобільного транспорту до кінця року. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор «Львівавтодору» Олег Береза.

«До кінця тижня ми відкриваємо частину до вулиці Круп’ярської, до кінця листопада плануємо дійти до вулиці Богдана Котика і постараємося відкрити вулицю принаймні для автомобільного транспорту до кінця року», – говорить він.

За його словами, ремонт вулиці затягується через недосконалість старого проекту.

«Ми зараз по ходу робіт мусимо вносити зміни в нього – у те, що стосується освітлення, каналізаційного колектора тощо», – пояснює Береза.

Нагадаємо, вулицю Личаківську закрили на ремонт ще в березні. Усі ремонтні роботи планували завершити до кінця листопада. У липні мали відкрити перехрестя Личаківська-Мечникова, проте його переносили кілька разів через протікання колектора. Рух на перехресті відновили 18 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!