Личаківський район Львова отримає додаткову гілку водопостачання

2334 0
Таке рішення ухвалили після аварії на водогоні «Плугів – Винники» у селі Чижиків, яка сталася 9 грудня.
Фото: visti.pro

Фото: visti.pro

Для того, щоб убезпечити Личаківський район від можливих аварійних ситуацій, необхідно прокласти 400 метрів мережі у районі вулиці Старознесенської. З цією метою інженерна комісія ЛМР узгодила виділення 1 млн грн міського бюджету на закільцювання Магерицького і Золочівського водогонів. Про це на своїй сторінці у facebook повідомляє депутат ЛМР Віталій Свінціцький.

«Завдяки цьому утвориться така собі резервна гілка водопостачання для Личаківського району. Для прикладу, якщо станеться аварія на Золочівському водогоні, мешканці Личаківського району зможуть отримувати воду з Магерова», – пише він.

Роботи мають виконати вже до кінця року

Нагадаємо, 9 грудня між селами Чижиків та Печенія сталася аварія на магістральному водогоні «Плугів – Винники». Її змогли ліквідувати наступного дня, проте воду подали на третю добу після аварії. Вона була повністю ліквідована вже вдень. Відтак на вулицях працювало 17 водовозок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!