Лильо у Львові приготує благодійну вечерю за рецептами Ольги Франко

2488 0
У четвер, 11 грудня, у Львові відбудеться благодійна вечеря з Ігорем Лильо. Кошти, зібрані на вечері, підуть на допомогу українським військовим, що воюють на Сході.
Фото організаторів

Фото організаторів

Відомий історик, львовзнавець та гурмани приготує страви за рецептами Ольги Франко та про анонсує свою нову книгу «Львівська кухня».

«Інколи, в житті робиш речі, котрі від себе аж ніяк не очікуєш. Але експерименти корисні та навіть повчальні. Запрошую. Цікаві байки, справжні історії та смачну їжу гарантовано. Всі гроші підуть на підтримку нашої армії», – каже Ігор Лильо.

Коли: четвер, 11 грудня, 18:30

Де: Львів, Ринок зброї «Під Арсеналом». Подія у Facebook.

Нагадаємо, з 4 грудня щочетверга на Ринку зброї «Під Арсеналом» відомі люди готують наживо, щоб зібрати кошти для українських вояків. 4 грудня борщ з м'ясом готував Олег Гнатів (МОХ) з гурту «Перкалаба».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!