Політична реклама

Лимонним маслом та горіховим шербетом можна вилікувати застуду

1496 0
Вилікувати застуду можна дуже приємним і смачним способом. Існує кілька десертів, які можна приготувати в домашніх умовах, і якщо приймати дозовано, вони допоможуть побороти недугу.

Як зазначає видання "ВКурсе", такі десерти це : 

 

Лимонне масло

Щоб приготувати таке мало потрібно пропустити через м‘ясорубку лимон разом з цедрою (але без кісточок), 50 г розм’якшеної кураги, потім змішати з 100 г вершкового масла та 2-ма столовими ложками меду. Вживати таке масло вранці та ввечері по чайній ложці. Зберігати в холодильнику.

Горіховий шербет

200 г. волоських горіхів пропустити через м‘ясорубку або подрібніть в ступці. Горіхову масу змішати з 100-150 г липового меду. В отриману суміш додати по 50 г свіжовичавленого соку алое й апельсина. Все ретельно перемішати і приймати шербет по чайній ложці 3-4 рази день за 30 хвилин до їжі.

Шоколадний напій

Розтопити дві плитки шоколаду на водяній бані, додати 4-5 столових ложок знежиреного кип’яченого молока, 3-4 краплі соку грейпфрута, на кінчику ножа кориці. Ретельно все перемішати і пити напій теплим.

Ягідно-фруктовий джем

Пропустити через м'ясорубку 200 г грейпфрута (без шкірки і кісточок), 200 г журавлини, 100 г свіжозамороженої чорної смородини. В отриману суміш додати 200 г малинового варення, все ретельно перемішати. Залишити джем настоятися 24 години в щільно закритому посуді. Приймати по столовій ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі. Зберігати джем у холодильнику в закритій баночці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!