Лише частина нового заводу з виробництва води на Львівщині обійдеться у 23 млн доларів

9571 0
Будівництво заводу розпочнуть уже цієї весни.
Фото: Depositphotos

Фото: Depositphotos

​​Група компаній «Карпатські мінеральні води» планує збудувати завод з виробництва води на Львівщині. Він складатиметься з чотирьох пускових комплексів. За попередньою інформацією, лише за першу чергу інвестору доведеться заплатити 23 млн доларів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора департаменту економічної політики ЛОВА (ЛОДА) Орест Гринів.

«Проєкт складається з чотирьох черг. Одна коштуватиме інвестору поза 23 млн доларів, а вже інші – залежатимуть від ситуації в країні», – сказав він.

Зазначимо, новий завод з виробництва води на Львівщині створить 300 робочих місць. Він вироблятиме 230 мільйонів пляшок води на рік. Наразі представники компаній вже завершили підготовчі документальні процедури щодо зведення заводу. Будівництво розпочнуть уже цієї весни. Спорудження першого пускового комплексу завершать навесні 2024 року.

Читайте також: На Львівщині відкрили завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок

Нагадаємо, група компаній «Карпатські мінеральні води» заснована у 2002 році та є одним з найбільших українських виробників природних мінеральних вод та безалкогольних напоїв. На підприємстві працює сотні працівників в різних регіонах України. У с. Струтин на Львівщині розташована філія «Карпатських мінеральних вод».

За даними аналітичної системи YouControl, підприємство ТОВ«Карпатські мінеральні води» зареєстроване з листопада 2001 року. Засновником організації є Олександр Краснюк, а кінцевим бенефіціаром Сергій Устенко. Їхнім головний брендом є «Карпатська джерельна».

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!