Політична реклама

Лише Львову гурт «Бі-2» подарує «Spirit»

1888 0
Лише у Львові 17 квітня 2013 року відомий російський гурт «Бі-2» виконає концертну програму «Spirit + всі хіти». Музичні експерти назвали альбом «Spirit», випущений групою «Бі-2» в кінці 2011 року справжньою сенсацією в музичній індустрії.

Про це "Твоє місто" повідомили організатори - Susy Production.

Рок-музикантам вкотре вдалося бути модними і доступними одночасно. При цьому альбом "Spirit" вийшов без підтримки рекордингових компаній. Головними компаньйонами групи стали її слухачі. Запис і випуск диску здійснювався за їх активної участі, зокрема і фінансовій. Найвідданіші фанати групи стали у прямому розумінні акціонерами альбому і були запрошені на його секретну презентацію. А тепер, коли пісні стали шлягерами і міцно прописалися в теле-та радіоефірах, їх можна буде почути наживо!

У Львові "Бі-2" не залишать шанувальників і без «солодкого». Адже у програму Spirit включені всі найулюбленіші публікою хіти, створені музикантами за 15 років кар'єри.

Нагадаємо, попередньо планувалось, що концерт «Бі-2» відбудеться у Львівському театрі опери й балету ім. С.Крушельницької, однак, у зв’язку із зміною гастрольного графіку театру, концерт відбудеться у Львівському державному цирку. Зміна концертного залу спричинила, зокрема, вибір програми «Spirit + всі хіти», а не акустичного «Квартирника», як повідомлялось раніше. Проте, програму таки доповнять акустичним сетом, обіцяним раніше львів’янам.   

Початок концерту «Бі-2» у Львові – 17 квітня 2013 року о 19.00, Львівський державний цирк. Замовити та придбати квитки на концерти можна на сайті kasa.in.ua, у касі на вул. Банківській, 5 або за номерами тел.: 093-0000-754, 066-0000-754, 097-0000-754.

Довідка.

У квітні 2013 року Би-2 виступлять у п'яти українських містах – Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Львові.

Про «Бі-2» - bdva.ru    

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!