Лише за ніч львівські патрульні спіймали 15 водіїв під алкоголем та наркотиками

1437 0
У Львові з 2017 року не працює кабінет освідування водіїв.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У ніч із 15 на 16 лютого патрульні у Львові склали 15 протоколів на нетверезих водіїв. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Зокрема на вулиці Городоцькій патрульні зупинили автомобіль Peugeot за порушення правил дорожнього руху. У 25-річного водія були ознаки наркотичного сп’яніння. Він погодився пройти перевірку й підозри патрульних підтвердились: тести показали, що в організмі чоловіка є марихуана, морфін та кокаїн.

На чоловіка склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за порушення вимог дорожнього знаку, вилучили посвідчення та відсторонили від керування.

Ще один нетверезий водій вирішив втекти з місця аварії. ДТП трапилася на перехресті вулиць Миколайчука – Мазепи. Водій на автомобілі Peugeot Partner вдарив інше авто Renault Megan. Після цього він виїхав на тротуар та поїхав у двори на вулиці Грінченка. 47-річного водія затримали й з’ясувалося, що він був нетверезим і відмовився проходити перевірку. На водія склали три протоколи.

Нагадаємо, що у Львові з 2017 року не працює кабінет освідування водіїв. У ЛОДА пропонують ЛМР фінансувати його разом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!