Політична реклама

Любомир Гузар у Львові відкриє родинний дім для сиріт

2356 0
У неділю, 1 червня, у Львові відбудеться посвячення і урочисте відкриття нового родинного дому «Покрова», який реалізувало Згромадження отців Салезіян східного обряду Української греко-католицької церкви за сприяння меценатів. На відкритті буде присутній Блаженнійший Любомир Гузар.
Фото: Главред

Фото: Главред

Згромадження розпочало будівництво нового дому для дітей та студентів у 2010 році. Приміщення, де будуть жити діти, розраховане на 100-110 осіб: сиріт, напівсиріт, дітей з неблагополучних сімей та студентів, повідомили tvomisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

В урочистостях візьмуть участь духовенство, представники влада, меценати, зокрема і закордонні. Посвятить дім владика Йосиф Мілян, Єпископ-помічник Київський.

Директор родинного дому о. Михайло Чабан розповів, що дім приймає дітей, яким виповнилося 6 років: відповідно до статуту, вони можуть перебувати у закладі до 23 років, допоки не отримають спеціальну освіту. Забезпечують роботу закладу вихователі, помічники вихователів, психологи, волонтери, завгосп, кухарі, прибиральниці.

Родинний дім відкриють на вул. Дорога Кривчицька, 19.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!