Людей поважного віку з усіх районів області запрошують на екскурсії Львовом

2068 0
Людей поважного віку з усіх районів Львівської області запрошують на екскурсії столицею Галичини. Для цього потрібно залишити заявку у Народному домі свого населеного пункту. Про це повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.
фото: ulvovi.com, lviv.spot.net

фото: ulvovi.com, lviv.spot.net

Відтепер особи старшого віку Львівщини матимуть можливість провести цікавий та пізнавальний день у столиці Галичини.  Можливість виїзду та екскусрії для них у місті забезпечить департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА спільно із місцевою владою районів.

Усі люди поважного віку, які бажають провести цікавий та мистецький день у Львові, мають залишити заявку на поїздку у Народному домі свого населеного пункту. Згодом керівники  закладів подають отриману інформацію керівникам відділів культури районів. На основі цих даних формують групи охочих відвідати Львів. За дорученням голів  РДА у районах організують доїзд для бабусь та дідусів до Львова. Такі екскурсії організовуватимуть у всіх районах області.

13 грудня особи старшого віку і дідусі та бабусі із сіл Радехівського району вже мали нагоду провести день Святого Андрія по-мистецьки. Гості із сіл Оглядів, Опліцько, Нивиці, Монастирок-Оглядівський  побували на службі у Соборі Св. Юрія, оглянули пам’ятник Митрополиту Андрею Шептицькому, відвідали храми Андрія, Преображення, Єзуїтів. Також послухали цікаву інформативну лекцію про українську іконографію під музичний супровід у Національному музеї у Львові ім. Андрея Шептицького та побували на пізнавальній екскурсії у музеї Історії релігії.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!