Людей із підвищеною температурою львівські прикордонники скеровують до сімейних лікарів

1963 0
В обласну інфекційну лікарню або на карантин наразі нікого не відправляли.
фото: державна прикордонна служба україни

фото: державна прикордонна служба україни

На кордоні України на території Львівщини прикордонники проводять термометрію тим, хто перетинає кордон. Періодично виявляють підвищену температуру. Про це сьогодні, 2 березня, під час брифінгу в ЛОДА повідомив т. в. о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

Читайте також: Львівщина планує закупити близько 2,5 тисяч тестів на коронавірус

«Якщо ці люди не перебували в епідеміологічно небезпечних районах, то їм рекомендують спостерігатись у сімейного лікаря та вони далі слідують територією України. Наразі нікого в інфекційну лікарню Львівщини не скеровували, як і на обсервацію», – каже Андрій Васько.

Керівник Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Роман Павлів додає, що додатково закуплені пульверизатори для обробки можливих вогнищ інфекції. Наразі всі служби працюють згідно з комплексним планом профілактики захворювань, введеним у грудні, каже керівник лабораторного центру МОЗ у Львівській області.

Читайте також: Як виглядають бокси Львівської інфекційної лікарні, де можуть лікувати хворих на коронавірус. Відео

За словами Андрія Васька, найближчим часом у закладах освіти Львівщини та у інших громадських місцях проведуть моніторинг дотримання комплексного протиепідемічного плану.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!