Політична реклама

Люди перекрили кільцеву дорогу поблизу Львова

1319 1
20 листопада близько 10.30 на кільцевій дорозі Львова на ділянці Рудно – Рясна Руська мешканці перекрили дорогу.

 Люди ходять по пішохідному переході вперед і назад, не даючи таким чином автомобілям рухатись по дорозі.

Про це повідомляє  ZAXID.NET, посилаючись на  очевидців. Відтак, утворились автомобільні затори в обидві сторони. Наразі з’ясовують подробиці ситуації.

20 Листопада, 2012 22:57
Зіновія Я не розумію чому ,як тільки мова заходить за кільцеву дорогу між вул.Городоцькою і Рясне Руська, до уваги беруть тільки дачників.Я проживаю в с.Зимна Вода,працюю в Рясне 2.Раніше добиралась на роботу маршруткою 1001 близько 12-15 хв.Зараз добираюсь двома маршрутками через Левандівку приблизно від 50хв. до 1 год.часу.В ранковий і вечірній час по вул.Шевченка завжди затори.Таке враження, що посадовці забули про цей відрізок дороги,який значно економить час .Якщо маршрут 1001 нерентабельний і перевізники не хочуть на ньому працювати,то запровадьте соціальний маршрут,або доплачуйте дотації перевізнику.
Врешті можна продовжити марщрут 28 до Рясне Руської.Знайдіть вихід,бо зараз навіть в найвіддаленіші села їздять маршрутки,а тут в межах міста люди не можуть добратися до роботи .
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!