Політична реклама

Люди почуваються щасливішими завдяки фізичній активності

1656 0
Провівши численні експерименти, вчені дійшли висновку, що найбільш щасливими люди відчувають себе в дні, коли вони були найбільш активні.

В експерименті взяли участь добровольці у віці від 18 до 25 років. З точки зору психології це важкий період у житті людини, коли відбувається становлення її особистості. Тому вчені вирішили зупинитися саме на цій віковій групі та подивитися, як фізична активність вплине на їх життєвий настрій, - пише видання "ВКурсе"

Спочатку учасники пройшли низку тестів, які повинні були визначити їх самооцінку, задоволеність життям, фізичну підготовку та психологічний стан.

Після цього вони вирушили на заняття спортом, а потім знову пройшли ті ж тести.

З'ясувалося, що навіть невелике фізичне навантаження може підняти настрій людини до максимуму. Намагайтеся більше рухатися, особливо в зимовий період часу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!