«ЛЮДИ з Андрієм Чемесом». Іван Галич

3077 0
Міський портал Львова та інтернет-телебачення Tvoemisto.tv разом з журналістом та ведучим Андрієм Чемесом пропонує черговий випуск ексклюзивної передвиборчої програми у форматі hard talk «Люди з Андрієм Чемесом». Цього разу ми спілкувались з кандидатом по 118 виборчому округу, самовисуванцем Іваном Галичем.

Ви дізнаєтесь, що для кандидата означає поняття «влада», чому у Верховну Раду варто йти молодим політикам і чому Іван Галич не вважає себе технічним кандидатом.

Довідка:

Народився 29 червня 1984 року в селі Оброшино Пустомитівського району Львівської області. Освіта – вища, директор ПП "Юридична компанія "Галич та партнери", безпартійний. Депутат Пустомитівської райради від «Фронту змін» Арсенія Яценюка, голова у ГО "Нова Ініціатива". 

Дивіться також попередній випуск програми "ЛЮДИ з Андрієм Чемесом" з Валерієм Веремчуком


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!