Люди з інвалідністю можуть потрапити на ZaxidFest безкоштовно

2819 0
Територія фестивалю матиме інфраструктуру для людей з інвалідністю.
фото: pre-party.com.ua

фото: pre-party.com.ua

Люди з інвалідністю можуть потрапити на ZaxidFest безкоштовно за наявності посвідчення інваліда 1-ї, 2-ї групи з ураження опорно-рухового апарату та 2-ї групи по зору, інформує прес-служба фестивалю.

Крім того, територія заходу буде обладнана спеціальною інфраструктурою для таких осіб. Організатори також влаштовують трансфер для тих, кому це буде потрібно, від залізничного вокзалу та назад. Графік руху: на фестиваль – з 12:00 до 20:00 щогодини, з фестивалю – з 16:00 до 00:00 щогодини.

Читайте також: Відеоблогери зможуть безкоштовно відвідати ZaxidFest. Як податися

Поруч з Головною та Рок-сценою будуть розташовані спеціальні платформи для перегляду, потрапити на які допомагатимуть волонтери. Так само волонтери допоможуть заїхати на фестиваль та рухатися територією, консультуватимуть, яким чином краще дістатися до торгових зон. Кожна туалетна точка матиме туалети, доступні для людей з інвалідністю.

Щоб скористатися цими послугами, необхідно заповнити онлайн-анкету.

Нагадаємо, ZaxidFest відбудеться 18-20 серпня в с. Родатичі неподалік Львова.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!