На правах реклами

Made in Ukraine. 6 українських косметичних брендів із власною філософією

7751 0
Вітчизняні бренди неодноразово довели свою значимість не лише на українському, а й на світовому косметичному ринку.

Існує стереотип, що якісна косметика  це закордонна, однак серед українських виробників є безліч відомих на весь світ брендів із довершеною репутацією, масштабним виробництвом та асортиментом. Багато таких брендів є гідними конкурентами західним виробникам. Вони дотримуються сучасних вимог на якість, екологічність і натуральність. На їхньому виробництві працюють освічені спеціалісти і знавці своєї справи, що дбають не лише про ефективність своєї продукції, а й про естетичне задоволення від упакування.

Водночас за це не доводиться віддавати значні кошти, як за закордонні засоби. Про деякі такі українські б’юті-бренди розповідаємо детальніше. 

Sane

Це один з найвідоміших українських брендів косметики. Він відрізняється мінімалістичним дизайном, схожим на засоби відомого бренду The ordinary, а також високоефективним концентрованим складом продукції. Попри дієві формули цих засобів, вони є бюджетними. Бренд не тестує косметику на тваринах, а надає перевагу дослідженням у лабораторіях. Над створенням формул косметики працюють технологи, які гарантують її безпечність і дієвість. Ціль бренду  зробити цю дієвість не короткотривалою, а стійкою. 

Бестселери Sane: крем для обличчя із пробіотиками, сироватка з вітаміном С, маска з оксидом цинку та вітамінами.

Profi Style

Український бренд Profi Style випускає професійні косметичні засоби для догляду за волоссям. Вони поєднують у собі високу якість, інноваційні технології і доступну ціну. Їх часто використовують професійні стилісти та перукарі, але й для домашнього використання ці засоби цілком підходять. Основою косметики бренду є очищена демінералізована вода, а також безпечна високоякісна європейська сировина. Лаконічний стильний дизайн, безпечність та ефективність засобів з кожним роком знаходять все більше прихильників.

Бестселери Profi Style: низькосульфатний шампунь, олія для кучерявого волосся, лінійка засобів з аргановою олією.

Dushka

Це український бренд, що випускає натуральні засоби ручної роботи для догляду за волоссям і шкірою. У складі продукції немає силіконів, парабенів, барвників та інших шкідливих компонентів, а на противагу їм є витяжки та олії лікарських рослин, екстракти та вітаміни. Бренд ідеально компонує всі складники, які відмінно взаємодіють одне з одним. Їхня продукція не лише має високу якість, а й стильний дизайн, що не може не привертати увагу. Родзинка бренду  зовнішній вигляд та аромат засобів, які хочеться спробувати на смак. Спочатку це було лише виробництво мила ручної роботи, але зараз це великий бренд з представництвом у Європі і розширеним асортиментом. Продукцію не тестують на тваринах.

Бестселери Dushka: рисовий крем для обличчя, мінеральна розсипчаста пудра, гель для душу «Bubble gum», скраб для тіла «Бананова жуйка».

Яка

Український бренд Яка випускає косметичні доглядальні засоби для обличчя, волосся та тіла. Усі вони органічні і виготовлені на основі рослинних олій та екстрактів. Засоби Яка також можна вважати лікувальними, оскільки вони мають експертні висновки від МОЗ та санітарно-епідеміологічної служби. Бренд починав свою діяльність з виготовлення мила ручної роботи, проте зараз у їхньому асортименті можна знайти засоби для комплексного догляду за всім тілом.

Цей бренд наслідує принципи екологічного виробництва: їхні засоби безпечні не лише для людини, а й для довкілля, а упакування виготовлене з екологічного матеріалу. Унікальна рецептура і натуральний склад забезпечує високу ефективність і безпечність засобів. 

Бестселери Яка: грейпфрутовий скраб для тіла, оливковий гель для душу, флюїд для обличчя на основі морського колагену.

Hillary Cosmetics

Цей український бренд створює продукцію за високоефективними рецептурами і відповідно до інноваційних технологій. У складі засобів є тільки натуральні компоненти без силіконів, синтетичних ароматизаторів, барвників, сульфатів та інших шкідливих інгредієнтів. Більшість компонентів мають сертифікати ECOCERT та COSMOS Standard. Ціль бренду  не тимчасовий миттєвий ефект, а довготривалий стійкий результат. Косметика Hillary є безпечною, яскравою, дієвою та бюджетною.

Бестселери Hillary Cosmetics: рафінована та нерафінована кокосова олія, убтан, олійний флюїд для обличчя.

Zirka

Це український монобренд, який спеціалізується на виробництві гіпоалергенних глітерів  різноманітних блискіток для обличчя і тіла. У їхньому асортименті можна знайти блискітки на будь-який смак: дзеркальні і голографічні, у формі зірочок і кружечок, на гелевій основі і дрібні шимери. Їх виготовляють з мікропластику на натуральній гелевій основі, проте у каталозі можна знайти і біорозкладний глітер з рослинної целюлози. Їх не тестують на тваринах.

Бестселери Zirka: глітери Каффа та Альфа Центавра, біоглітер Сатурн, шимер Арієль.

Українське вже давно не перестало асоціюватися з неякісним. Вітчизняні бренди неодноразово довели свою значимість і на світовому косметичному ринку. Тому перш ніж обирати європейську, корейську чи американську косметику, радять придивитися, чи немає чогось цікавого серед українських виробників. Тут кожен може знайти щось для себе.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!