Магазин у Львові, що забороняв вхід з дитячим візком, зняв свої обмеження

2612 1
У Львові магазин, що заборонив вхід з дитячими візками, зняв обмеження. Йдеться про магазин «Дюна» на вулиці Бандери, 41. Серед знаків, що забороняють заходити з їжею, напоями чи тваринами, був також і перекреслений дитячий візок. Це при тому, що у магазині, в тому числі, продають товари для дітей.
Фото з FB Світлана Одинець

Фото з FB Світлана Одинець

Цю ситуацію у себе на Fаcebook описала відома львів’янка Світлана Одинець. Ця інформація викликала бурхливу реакцію серед львів’ян: у соцмережах люди обурювались і називали це «дискримінацією батьків», що хочуть прийти в магазин з дітьми у візку. Проте згодом Світлана Одинець опублікувала фото, де обмеження щодо візків уже заклеїли.

Менеджер магазину розповів tvoemisto.tv, що обмеження справді скасували: «Ми заклеїли на табличці позначку, де був намальований дитячий візок. Адже люди були невдоволені, і ми вирішили прислухатися до громадської думки», – пояснив він.

Нагадаємо, раніше в магазині пояснювали, що обмеження пов’язане з безпекою відвідувачів: «У нас дуже високі сходи і з підніматися з візком може бути небезпечно». Також, зі слів менеджера, поки немає технічної змоги облаштувати пандус, а зробити ще один вхід у магазин не можуть – бо приміщення орендоване. Тож, як вирішити проблему, наразі не знають.


Читайте також:
20 Листопада, 2014 18:44
666 ... задля повної своєї перемоги ще знайдіть і покажіть спільноті таку "мудру" маму , що попреться в той магазин з дитиною у візку по тих сходинках ... а ще краще -- самі туди отак , із своєю дитиною у візочку , почніть ходити на закупи ...Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!