У Львові обіцяють прибрати з газону магазин, який обурив мешканців

3769 0
У Львові на вул. Володимира Великого 47-49 на газоні, де нещодавно висадили дерева , підприємець почав облаштовувати МАФ. Обурені мешканці демонтували частину споруди. У міськраді Львова tvoemisto.tv повідомили, що дозвіл на розміщення є, однак, зважаючи на думку львів’ян, магазину встановлювати тут не дозволять.
Фото: Олександр Качмар, "Нас не питали"

Фото: Олександр Качмар, "Нас не питали"

Про те, що за ніч на газоні встановили металевий каркас МАФу, львів’яни написали у Facebook-групі «Нас не питали» 16 вересня. Обурені мешканці вийшли і почали самостійно його демонтовувати.

Як розповів tvoemisto.tv в.о. начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник, підприємець має дозвіл на оренду земельної ділянки та встановлення магазину.

«Щодо землі, є договір оренди, який діє до 30 вересня, але цей договір продовжувати не будуть. На цю сесію винесено проект ухвали щодо відмови у продовженні договору оренди. Щодо дозвільних документів на встановлення магазину, вони теж є. Але позиція міськогої ради така, що, зважаючи на думку мешканців, спрямуємо свої дії на те, щоб магазин на цій земельній ділянці не встановлювали», - прокоментував Сергій Коровайник.

Він зазначив, що земельна ділянка для встановлення магазину була надана ще у 2009 році.

Фото: Marichka Dyachyshyn, "Нас не питали"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!