Магістерські програми для ІТ-управлінців та молодих стартаперів у Львові. Як податися

2214 0
У Львівській бізнес-школі УКУ до 1 червня триває рання реєстрація на довготермінові програми магістерського рівня. Скориставшись її перевагами, можна отримати суттєву знижку на навчання.

Рання реєстрація у Львівській бізнес-школі УКУ відкрита на наступні програми:

1. MS in Technology Management для ІТ-управлінців. Ця програма з управління технологіями створена для тих, хто прагне поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту і набути навичок міжособистісного спілкування. Програма також є ідеальним середовищем для реалізації власного проекту.

Навчальна програма базується на трьох основних стовпах – технології, бізнесі і менеджменті, м’яких навичках (soft skills). Учасники вивчають ІТ-концепції та стратегії, архітектуру і розробку ІТ-рішень, бізнес-комунікації, управління технологіями, фінанси та прийняття бізнес-рішень, управління підприємством, лідерство.

«Найціннішим під час навчання на програмі стали нові знайомства та спільнота однодумців, яку Львівська бізнес-школа об’єднує довкола себе. Я переконаний, що з цими людьми ми зможемо формувати майбутнє ІТ-галузі в Україні та вивести її на новий рівень», – зазначає Роман Савченко, учасник MS in Technology Management, PMO Competence Manager «SoftServe».

Докладніше про програму – за посиланням.

2. MA in Human Resources and Organizational Development.

Ця програма розрахована на тих, кого цікавить професія управління персоналом та організаційний розвиток.

Основне завдання – виховувати справжніх HR-професіоналів. Ті учасники, які оберуть спеціалізацію «організаційний розвиток», отримають сертифікат міжнародного центру SEAM.

«У сучасному бізнес-середовищі системі управління персоналом відводиться ключова роль. Без спеціальної HR-підготовки важко заявити про себе як про рівноцінного партнера у бізнесі та реалізувати успішну кар’єру у сучасному діловому світі», – наголошує Анна Льюіс, міжнародний експерт з розвитку персоналу MSc (BPsychol) MCIPD, викладач MA in Human Resources LvBS.

Докладніше про особливості програми та вартість навчання – за посиланням.

3. MS in Innovations and Entrepreneurship для молодих стартаперів.

Ця програма створена для молодих людей, які прагнуть реалізовувати власні інноваційні проекти. Вона пропонує інтерактивний формат навчання, майстер-класи з успішними підприємцями та керівниками, стажування в міжнародних і національних компаніях, менторство. За час навчання учасники отримують прикладні знання зі сфери фінансів, юриспруденції, економіки, маркетингу, проектного менеджменту, бізнес-комунікацій, особистісного розвитку, стратегій, управління інноваціями. Навчання скероване для того, щоб учасник розпочав власний стартап-проект.

«Програма з інновацій та підприємництва – це унікальна можливість навчитись створювати власний або вести вже існуючий бізнес. Протягом навчання у вас з’являться цікаві ідеї і ви отримаєте корисну інформацію, а якісна команда викладачів допоможе все це систематизувати та створити ваш унікальний продукт. Позитивні зміни ви помітите одразу! А ще це знання, досвід, нові контакти, які обов’язково допоможуть у створенні власного бізнесу. Під час навчання доведеться подивитись на речі новим поглядом із значно глибшим аналізом та розумінням», – ділиться враженнями Ярослав Чарковський, керуючий партнер CharStudio, випускник MS in Innovations and Entrepreneurship.

Детальніше про програму – тут.

Як зазначила у коментарі Tvoemisto.tv академічний директор Львівської-бізнес школи Ярина Бойчук, рання реєстрація на програми – це «додатковий бонус за швидкі рішення». У той же час заповнення аплікаційної форми ні до чого не зобов’язує, кандидатура людини так само буде розглядатися на загальних основах.

«Ми би хотіли розраховувати, що 60% наших вступників обере ранню реєстрацію, ми готові до цього. На жаль, на практиці все складається не так. Можливо, причина – наш менталітет…  Багато людей приймає рішення в останній момент. Втім, у інших культурах такі рішення приймаються довго і виважено. Люди як мінімум рік слідкують за певною програмою, чекаючи моменту, коли буде відкрита рання реєстрація. Це радше європейських принцип»,  – сказала  Ярина Бойчук.

«Англійською мовою є така фраза «Lifelong Learning» – це постійне навчання і самовдосконалення. Ці програми є достатньо багатогранними, розширяють світогляд учасників. Для людей, які працюють у певній сфері,  – це можливість вийти за рамки своєї діяльності, свого бізнесу»,  – додала вона.

З докладною інформацією про ранню реєстрацію на магістерські програми можна ознайомитися на сайті Львівської-бізнес школи УКУ.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!