Політична реклама

Mail.ru запустила власний браузер

1366 0
Російська Mail.ru Group запустила альфа-версію соціального браузера «Аміго», у якого є панель для роботи з соціальними мережами: «Одноклассниками», «ВКонтакте», «Моим Миром» та Facebook.

Щоб отримати доступ до альфа-версії, потрібно залишити свою електронну адресу на сторінці браузера.

Користувач браузера, крім звичайної роботи в онлайні, зможе стежити за тим, що пишуть та викладають друзі в стрічці подій, обмінюватися повідомленнями, слухати музику, ділитися посиланнями і зображеннями, а також змінювати свій статус в соціальній мережі.

Перемикатися між соціальними мережами можна одним кліком. При цьому основне вікно браузера працює у звичному режимі, а спілкування відбувається в бічній панелі (яку можна приховати).

«Аміго» складається з вікна браузера та додаткового простору, на якому відображається інформація з підключених користувачем соціальних мереж, наприклад, стрічка новин друзів.

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!