Політична реклама

Маленькі львів'яни побували в країні Ангелят

1706 0
15 вересня у Львові у парку імені Івана Франка відбулося 8-ме Свято читання в країні Ангелят – загальноміське сімейне свято, що завершує ювілейний XХ Форум видавців.

Протягом дня діти з батьками розважалися іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак, інформують організатори.

Головною родзинкою заходу стала можливість для кожного маленького відвідувача спробувати себе у різних дорослих професіях. Під час свята діти з батьками змогли побути лікарями, фармацевтами, вчителями, водіями міні-електромобілів, кухарями, дегустаторами, машиністами, механіками, співаками, танцюристами, художниками, акторами, мандрівниками, фотографами, екологами, флористами, орнітологами, біологами.  

Учасники заходу змогли завітати протягом Свята Ангелят на «Територію здоров’я», де наймолодшим відвідувачам розказали, що робити, аби не хворіти, а дорослим – про небезпеку самолікування та правильну утилізацію ліків.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!