Політична реклама

Маленькі львів'яни робитимуть мультфільм з пластиліну

1292 0
У межах 7 Львівського Міжнародного Дитячого Фестивалю у приміщенні Палацу мистецтв 17 травня о 15:00 год для дітей проведуть майстер-клас зі створення пластилінового мультфільму.

Під час проведення заходу дітей об’єднають у групи, кожна з яких отримає  завдання зі створення короткометражного  мультфільму, - інформує прес-служба Львівської міської ради.

Учасників ознайомлять  з темою мультфільму, технікою роботи. Діти створюватимуть композицію кадру, виготовлять з пластиліну персонажів та фон та скомпонують їх на анімаційному столі. Т

акож буде проведено покадрову зйомку та озвучення мультфільму. Готовий відеоряд озвучать самі учасники. Показ мультфільму відбудеться 19 травня.

Участь у  майстер-класі безкоштовна. Як зазначають організатори, це  можливість виграти головний приз фестивалю – планшетний комп’ютер.

До участі запрошують дітей віком від 6 до 12 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!