Маленькій дитині військового терміново потрібен апарат для дихання. Як допомогти

3904 0
Коштує пристрій 300 тисяч гривень, дівчинка чекає на нього в реанімації.
Фото: Наталія Ліпська/Facebook

Фото: Наталія Ліпська/Facebook

Львівський благодійний фонд «Крила надії» просить львів’ян допомогти зібрати кошти на апарат неінвазивної вентиляції легень для 7-місячної Саші, дочки учасника АТО. Зараз дівчинка перебуває в реанімації у стабільно важкому стані, звідти її не відпустять без апарату.

Читайте також: В Україні запустили благодійні sms. Як це працює

«Дитина не може дихати сама і, можливо, так тепер буде завжди. Від суботи вона заінтубована в реанімації. Ще має інфекцію, зараз міняють антибіотик. Але ж не може родина жити в реанімації постійно», – розповіла Tvoemisto.tv керівниця БФ «Крила надії» Наталія Ліпська.

Для того, щоб придбати апарат неінвазивної вентиляції легень, потрібно зібрати 300 тисяч гривень. Кошти можна переказувати на рахунок в Приватбанку 5169330511367333. Призначення платежу – «на реанімацію».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!