Маленьких львів’ян безкоштовно консультуватиме дитячий хірург із Польщі. Як записатись

6897 0
Єжи Гарасимчук консультуватиме пацієнтів із сечокам’яною хворобою та захворюваннями ендокринної системи.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Із 2 по 6 липня польський дитячий хірург, професор Познанського медуніверситету імені Марцинковського, Єжи Гарасимчук у Львові консультуватиме та оперуватиме дітей із проблемами щитоподібної залози та жовчним міхуром, пише Zaxid.net.

Читайте також: Ярема Возниця про дитячі хвороби, вакцинацію та вибір лікаря

Консультації відбуватимуться у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит». Консультації та операції, які Єжи Гарасимчук проводитиме разом із українськими колегами, будуть безкоштовними.

Відомий дитячий хірург уже вдруге відвідає Львівщину. Торік він приїхав, аби відвідати могилу дідуся і бабусі, які жили у селі Підгірці Бродівського району. Крім цього він проконсультував хворих у лікарні «Охматдит».

«У дітей нашого регіону, що мають проблеми із захворюванням щитоподібної залози чи жовчекам’яну хворобу, є можливість отримати допомогу світового рівня, а у колег-лікарів є чергова нагода доповнити свої знання», — розповів керівник центру дитячої малоінвазивної хірургії «Охматдиту» Андрій Дворакевич.

Читайте також: Як вчасно розпізнати апендицит. Дитячий хірург про перші симптоми

Аби пройти безкоштовну консультацію та мати змогу прооперуватись у відомого польського хірурга, необхідно попередньо записатися за адресою:

Для проблем із щитоподібною залозою

м. Львів, вул. Острозького, 1, другий поверх,

кабінет дитячого ендокринолога, лікар Юрій Єрін,

тел. (067) 742 09 08.

або до дитячого ендокринолога лікарні «Охматдит» Андріани Крокус,

тел. (097) 219 78 88.

Для проблем із жовчним міхуром

Львівська обласна дитяча лікарня «Охматдит»,

педіатричне відділення,

тел. (032) 275 93 25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!