Політична реклама

Маленьких львів'ян навчать іконопису

1101 0
Діти відвідають майстер-клас з написання ікони на склі, який для них 30 та 31 жовтня проведуть працівники Національного музею ім. А. Шептицького, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сучасний світ образотворчого та ужиткового мистецтва постійно змінюється та вдосконалюється: від ідей та образів до технік, матеріалів і засобів. Дуже важливо, щоб діти відвідували експозиції, місця високої художньої цінності та значущості, брали участь у творчих майстер-класах, конкурсах та інших подіях мистецького спрямування. Адже відвідування подібних заходів поглиблює знання дітей у галузі декоративно-ужиткового мистецтва, стимулює розвиток допитливості та виховує естетичне сприйняття навколишнього світу», - каже Корнелія Дмитраш, педагог-організатор.

Детальнішу інформацію про цей та інші гуртки УДЮМКу Залізничного району можна отримати за телефоном 295-82-46.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!