Політична реклама

Маленьких львів'ян навчать робити годівнички

3552 0
За сприяння управління молоді, сім’ї та спорту, дитячого еколого-натуралістичного центру (вул.Кубанська, 12), дитячого клубу Франківського району та ГО «САМІ» відбудеться майстер-клас з виготовлення годівничок для птахів з підручних матеріалів.

У понеділок, 25 листопада, в кінотеатрі «Сокіл» о 16.00 год. відбудеться майстер-клас з виготовлення годівничок, інформує прес-служба Львівської міськради. Цей захід дає можливість не тільки залучити дітей до активного проведення дозвілля, але й навчити їх піклуватися про навколишнє середовище.

Встановленні годівнички стануть гарним подарунком і для всіх мешканців, які відвідуватимуть парк «Горіховий гай».

Слід пам’ятати, що виготовлені годівнички не мають містити яскравих кольорів, щоб не відлякувати птахів. І їх необхідно розвішувати на зручній відстані від землі, щоб не було труднощів з заміною корму. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!