Політична реклама

Маленьких львів'ян навчать робити ляльки

1612 0
16 листопада – Міжнародний день рукоділля. З цієї нагоди у вихованців Дитячих клубів Залізничного району тематичне заняття.

15 листопада діти вчитимуться з ниток, стрічок і намистинок робити ляльки, інформує прес-служба Львівської міськради. Майстер-клас відбудеться в клубі «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6). Початок — о 16:00 год. 

«Іграшок у сучасному світі багато, й магазини пропонують вибір на будь-який смак. Ляльку - мотанку може зробити кожен. Для цього необхідно лише трішки часу, фантазії та мінімальні знання вишивки. Вихованцям гуртка «Намистинка» буде запропоновано найдоступніший за виконанням варіант ляльки – мотанки з ниток», - розповідає Ольга Кріль, педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району.

В клубі «Помаранч» працює гурток бісероплетіння «Намистинка». Заняття відбуваються щодня в будні з 16.00 год.  Нагадуємо, заняття в гуртах Дитячих клубів Львова – безкоштовні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!