На правах реклами

Маленьких львів’ян запрошують в англомовний табір у Карпатах

2570 0
Всі заняття та розваги ведуться виключно англійською мовою.

Англомовний 10-денний табір Boyar Camp розташований у курортному місті Яремче серед Карпатський гір, а все спілкування ведеться виключно англійською мовою.  У першій половині дня діти проводять час за навчанням під керівництвом досвідчених педагогів та носіїв мови із використанням сучасних навчальних методик та матеріалів. Друга половина кожного дня присвячена розвагам: екскурсії (Буковель, водоспади, гора Маковиця, місто Яремче з колоритним базарчиком та зоопарком, скелі Довбуша), квести, змагання, спортивні ігри, майстер-класи, воркшопи, тематичні вечірки, басейн, лазер таг, катання на конях, сплав по річці, дискотеки, поїздки на квадроциклах, тур походи та поїздки на велосипедах, караоке, кіно.

За 6 років досвіду організації табору було проведено 22 заїзди, учасниками були понад 2000 дітей з різних міст України, Росії, США та Польщі.

Цього року для дітей організатори розробили 5 тематичних заїздів із інтенсивними навчальною і розважальною програмами, тому нудьгувати дітям не буде часу. Табір складається із трьох корпусів, ресторану,  двох басейнів, спортивного майданчика і навіть власного лісу, які розміщені на закритій території під цілодобовою охороною, також у штаті перебуває медик.

Харчування дітей складається з повноцінних сніданку, обіду та вечері плюс два перекуси із снеків, все меню розроблене згідно з рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я.

Навчальна програма

Усіх учасників розподіляють на підгрупи відповідно до їхнього рівня англійської та віку. Заняття проходять в інтерактивній формі з використанням новітніх методик викладання. За умови хорошої погоди - в альтанках на вулиці, біля басейну, на столиках в лісі (який включений в територію комплексу), якщо дощить – в ігрових кімнатах, лаундж-зоні та конференц-залі.

Безпека

Організатори табору забезпечують комплексну безпеку ваших дітей. Закрита територія з охороною та відеонаглядом, постійний нагляд за дітьми, контроль продуктів харчування та умов проживання, організація гігієни та охорони здоров'я - постійно є дитячий педіатр на території табору. В штаті дитячого табору працює лікар.

Детальнішу інформацію про розклад та ціни можна переглянути за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!