Маленьких львів’ян запрошують на День захисту дітей на Погулянку

2007 0
У програмі – творчі майстерні, настільні та рухливі ігри тощо.
Фото: biz-lady

Фото: biz-lady

Завтра, 1 червня, у Львові відзначатимуть міжнародний День захисту дітей. Із цієї нагоди «Карітас – Львів УГКЦ» проведе свято у Центрі творчості дітей та юнацтва «Погулянка», повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Що ви та ваші діти знаєте про гроші. Інтерактивний тест

На свято кличуть дітей та підлітків, для яких підготували творчі майстерні, майстер-класи з олійного живопису від Софії Кульчицької, з гончарства, аквагрим, бульбашкове шоу. Також у «Погулянці» буде територія для активних ігор, майданчик для настільних ігор.

У «Карітасі» розповідають, що також на святі можна буде познайомитись із рятувальниками з ДСНС, поліцейськими та медиками. Вони демонструватимуть спеціалізований автотранспорт та розкажуть про правила безпечної поведінки.

Читайте також: Патрульні нагадують львів'янам про правила поведінки на дорозі: скоро канікули

Студентська організація медиків UMSA-LVIV запрошує у «Лікарню ведмедика Бро». Свято триватиме з 11:00 до 15:00 за адресою: вул. Вахнянина, 29.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!