Політична реклама

Маленьких львів'ян запрошують на "Дитячий фестиваль"

1441 0
У Львівському Палаці Мистецтв з 17-19 травня 2013 року відбудеться Дитячий фестиваль, у межах якого заплановано понад 300 заходів: читання, творчі майстерні, конкурси, квести, ігри.

Почнеться фестиваль 17 травня парадом учасників фестивалю, в якому візьмуть участь понад 1500 дітей в костюмах літературних героїв, - повідомляють організатори.

Головні складові фестивалю – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» та підсумковий етап дитячого конкурсу «Найкращий читач України-2013».

Під час фестивалю відбудуться зустрічі з дитячими авторами з України, Польщі, Білорусі, Великої Британії та Швеції; літературні читання та автограф-сесії триватимуть нон-стоп протягом усього фестивалю. Почесний гість – Іан Вайбрoу (Велика Британія), автор повістей про Малого Вовчика.

Спеціальний гість – Йоанна Ягелло (Польща).серед інших гостей – Максим Кідрук, Сашко Лірник, Мар’яна Савка, Роман Скиба, Галина Малик, Оксана Думанська, Олександр Гаврош та інші.

Заходи, що відбудуться межах фестиваю:

«Книжка від зірки». Зірки телебачення, шоу-бізнесу та спорту читають свої улюблені книги дитинства, розважаються з дітьми, розігрують подарунки від спонсорів і партнерів. Акція проводиться 4 рази на день.

«Ніч у бібліотеці». У дітей буде можливість провести повну пригод ніч з наметами та спальниками у дитячій бібліотеці, наче в туристичному таборі.

Літературні квести. Протягом трьох днів буде сформовано декілька дитячих команд, які візьмуть участь у квестах. Діти продемонструють свої знання літератури та історії, вміння орієнтуватися на місцевості і розгадувати загадки, здобудуть навики командної роботи.

Ярмарок дитячих книжок «Форум видавців — дітям». Учасники — видавці дитячої літератури, періодики, аудіо- та відеопродукції, ігр та іграшок.

Дитяча книжкова премія «Левеня» – перша незалежна премія в галузі дитячої літератури, лауреати якої отримували нагороди на престижних міжнародних книжкових виставках. Найкращі дитячі книжки обирають діти – найоб’єктивніше з усіх журі.

Фестиваль дитячої творчості та ремесл: творчі майстерні: 50 видів майстер-класів з різних видів творчості та ремесел загальною тривалістю 120 годин. Це найбільша кількість різних майстер-класів у межах одного заходу, які досі відбувалися в Україні.

Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера». Під час фестивалю функціонуватиме ігротека, в якій діти та дорослі зможуть пограти в ігри з усього світу. Відбуватимуться ігрові турніри в режимі нон-стоп.

Спортивний фестиваль. Майстер-класи для дітей від професійних футболістів, інших відомих спортсменів, а також ігри та змагання на свіжому повітрі. Щодня відбуватимуься квести. Письменники розповідатимуть дітям цікаві історії про спорт. Переможці отримують призи від партнерів фестивалю.

Прем’єра вистави за книжкою Наталі Гузєєвої «23 образи Петрика П’яточкіна» відбудеться в межах фестивалю у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Вхід на фестиваль – вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!