Маленьких львів'ян запрошують на Дитячий форум

2329 0
Організатори також пропонують придбати квитки для дітей з малозабезпечених сімей.
Фото: lviv.vgorode.ua

Фото: lviv.vgorode.ua

Протягом 10-13 травня у Львові відбудеться Дитячий Форум. Дитячий Форум – це унікальний фестиваль родинного дозвілля, де розвага поєднується з отриманням корисних вмінь і навичок, а все дійство відбувається у формі магічної гри «8 ключів Буквордсу».

Форум відбудеться у Палаці Мистецтв, що на вул. Коперника, 17. У програмі понад 1200 заходів: читання, конкурси, креативне писання, малювання, ліплення, програмування, співання, танцювання, бігання, стрибання, а ще – велика гра-квест «8 ключів Буквордсу». У ній кожен може взяти участь, зібравши 8 ключів, щоб стати Володарем Буквордсу.

Повну програму Дитячого Форуму ви можете переглянути за посиланям.

Читайте також: «Пісня добра і зла»: історія про долі, які пов'язав Львів

Окрім того, організатори Форуму пропонують небайдужим львів’янам придбати квитки для дітей з малозабезпечених сімей.

«Щороку ми пропонуємо зробити добру справу та придбати “підвішені” квитки. Ви можете придбати їх для дітей зі своєї компанії, або для дітей пільгових категорій. Це діти з багатодітних чи малозабезпечених родин, осіб з інвалідністю, дітей переселенців, учасників АТО, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей-сиріт та напівсиріт», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кнайпи й кібернетика. Чому бари не менш важливі за бібліотеки

Вартість квитків для дітей від 3 років:

  • 1 день – 60 грн

  • 4 дні – 90 грн.

Вартість квитків для дорослих:

  • 1 день – 30 грн

  • 4 дні – 50 грн.

Читайте також: Сьогодні у Львові запрацює дитяча залізниця. Розклад, ціни

Для замовлення квитків організатори просять заповнити спеціальну форму, в якій зазначено способи оплати та доставки, або ж звернутися за телефоном 067 670 0587. Квитки також можна придбати на сайті www.bookforum.ua.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!