Маленьких львів’ян запрошують на Різдво з копами

1785 0
Діти зможуть покататись у поліцейській машині, а батьки – отримати консультацію щодо безпеки малечі.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

7 січня у Парку культури та відпочинку для львівської малечі проведуть «Різдво з копами». У програмі – знайомство з поліцейськими, їхнім екіпіруванням та машиною, в якій можна буде покататись та програма для батьків.

Читайте також: Патрульні поліцейські Львова найчастіше виїжджають на крадіжки та сімейні сварки

«Відділ зв’язків з громадськістю працює з дітьми і підлітками вже не перший рік – таким чином напрацьовується довіра населення до правоохоронних органів. Малечі дуже цікаві заходи з патрульними. З нашого досвіду, на них приходять діти від 2-х до 18 років, тому обмежень немає. Звісно, подбаємо про безпеку малечі – будуть автокрісла і бустери», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv керівниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Львова Тетяна Капись.

Для батьків проведуть роз’яснювальну роботу про безпеку дітей, коли вони залишаються самі вдома. Їх також консультуватимуть безпосередньо патрульні інспектори.

Читайте також: Поліція Львова забрала двох песиків з ЛКП «Лев»

Торік захід відбувався у Шевченківському гаю, а цьогоріч локацію змінили, аби не заважати святкувати Різдво. З дітьми спілкуватимуться 6 копів – 4 інспекторів відділу зв’язків з громадськістю та двоє – з тактико-оперативної групи.

Додамо, «Різдво з копами» 7 січня пройде також в інших містах України, зокрема в Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Чернівцях, Києві тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!