Маленьких львів’ян запрошують навчитись гри в шахи

4120 0
Засновник шахової школи-клубу Василь Іванчук - переможець Всесвітніх шахових Олімпіад 1988,1990, 2004, 2010 рр, ​Чемпіон світу з бліцу 2007р, Чемпіон світу з швидких шахів 2016р., міжнародний гросмейстер. Шахова школа-клуб Василя Іванчука навчає гри в шахи і шашки дітей від 4 років, проводить кваліфікаційні турніри різних рівнів, вікторини, конкурси.

Шахи - це гра, яка розвиває логічне мислення, увагу і пам`ять, сприяє розвитку уяви і творчості, виховує цілеспрямованість, самостійність у прийнятті рішення, підвищує рівень інтелектуального розвитку і загальної культури людини. Як правило, діти, які вміють грати в шахи, набагато краще навчаються у школі.

Мета школи - зацікавити бажаючих навчатись грі у шахи, допомогти розвинути особисті здібності кожного, відкрити йому цікавий світ чорно-білого королівства, ознайомити з правилами поведінки партнерів під час шахової гри, навчити дітей під час шахової партії діяти згідно цих правил.

Діяльність шахової школи-клубу враховує досвід роботи шахових шкіл світу, новітні технології навчання, знайомить дітей з іншими інтелектуальними іграми.

Важливим моментом занять є діяльність самих дітей, коли вони спостерігають, порівнюють, класифікують, групують, роблять висновки, з`ясовують закономірності.

„Я навчився грати у шахи в 6 років і навіть тепер, займаючись професійно понад 40 років, знаходжу для себе нові ідеї, над якими не втомлююсь працювати”, - підкреслює Василь Іванчук.

Навчальні групи

Групи формуються за віковими показниками, рівнем гри і психологічним особливостям кожної дитини.

На першому занятті дитина проходить тестування і визначається у групу, яка найбільш для неї підходить, потім, у міру вдосконалення, переходить до  сильнішої.

У кожній групі займається не більше 12 осіб. Заняття проходять 2 рази на тиждень.

У навчально-тренувальних групах 3 розряду і вище діти займаються додатково у комп`ютерному класі.

Щомісяця проводяться  кваліфікаційні турніри.

Детальніше з розкладом занять можна ознайомитись за посиланням.

Адреса школи

м. Львів
вул. Театральна, 15 ( у приміщенні СШ № 62)
067-132-00-81;  093 293-73-17 (Viber) п.Оксана; 097-855-95-04 Олександр Іванович

e-mail: [email protected]

(партнерська публікація)

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!