Маленьких львів’ян запрошують створити ялинкові прикраси для себе і військових

2234 0
Скаутська організація «Пласт» запрошує дітей віком від 5 до 12 років та їхніх батьків на майстер-клас «Ялинкова іграшка». Частина прикрас буде надіслана українським військовим
фото: ped-kopilka.com.ua

фото: ped-kopilka.com.ua

Під час майстер-класу дітям запропонують на вибір різноманітні способи створення іграшок – на ялинку, з соленого тіста, або зайнятися листівкарством.

Організатори пообіцяли ті іграшки, які маленькі львів’яни не заберуть з собою, відправити на передову захисникам  України.

Відбудеться майстер-клас 29 грудня 2015 року в приміщенні Пластового центу (вул. Шептицьких, 16, 3 поверх). Розпочнеться о 17:00 год.

Вартість участі: 50 грн. Також організатори просять заповнили онлайн-форму, щоб розрахувати необхідну кількість матеріалів для майстер-класу

Запитання та уточнення за телефоном: (098) 82-66-958 (Ліда), (063) 41-81-320 (Оксана), або на пошту [email protected]

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!