Малим підприємствам із Львівщини пропонують допомогти розрахуватися з кредитами

2578 0
Документи необхідно подати в департамент економічної політики до 29 травня 2021 року.
ілюстративне фото: lexinform.com.ua

ілюстративне фото: lexinform.com.ua

Департамент економічної політики розпочинає конкурс інвестиційних проєктів. Відповідно до умов, суб’єктам мікро- та малого підприємства з обласного бюджету відшкодовуватимуть частину відсоткової ставки за кредитами. Департамент співпрацює з Ощадбанком, Приватбанком, Укргазбанком, Кредобанком, АТ «Міжнародний інвестиційний банк» та Оксі банком.

Читайте також: Із жовтня податкова змінює рахунки для сплати податків

Для участі в конкурсі може звернутися суб’єкт господарювання, який проводить активну господарську діяльність безперервно не менше 24 місяців та працює в межах видів діяльності, згідно із КВЕД 2010:

  • розділу 16 «Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння»;
  • розділу 31 групи 31.0 «Виробництво меблів» (крім класу 31.03 «Виробництво матраців»;
  • розділу 14 «Виробництво одягу»;
  • розділу 10 «Виробництво харчових продуктів».

 

Серед переліку необхідних документів є інвестиційний проєкт розвитку бізнес; письмова згода фінансово-кредитної установи щодо надання кредиту, декларація доброчесності учасника; виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) та довідка про відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

Читайте також: В Україні запровадять новий стандарт банківських рахунків. Що зміниться

Документи необхідно подати в департамент економічної політики за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 419, до 29 травня 2021 року. Детальну інформацію також можна отримати за телефоном: 2 999 279 або перейшовши за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!