Мама Кузьми запропонувала обговорення проекту «Скрябін 2.0»

4797 1
Мама культового українського виконавця Андрія Кузьменка, який трагічно загинув 2 лютого, просить поради у його шанувальників з приводу того, у якому форматі краще далі функціонувати гурту «Скрябін».

Інформація про це розміщена на офіційній сторінці гурту в мережі Facebook.

«Музика Кузьми, яка належить і вам, звичайно, буде якийсь час на дисках, і всі ми будемо слухати її. Але час невблаганний, буде стирати потроху біль втрати і музику Андрійка. І тому під впливом, напевно, сина мені прийшла раптова думка 8 березня ввечері, що треба продовжити життя групи «Скрябін», – написала вона.

Завдання групи «Скрябін 2.0» – розкрутити те, що несправедливо було забуто просто на дисках і не звучало в ефірах, зазначається в повідомленні.

Читайте також: Старі фотографії Кузьми Скрябіна

Як написала Ольга Кузьменко, їй наснилися «два пацана і Шпрот». Цей сон вона сприйняла як знак від свого сина.

«Я думаю, що ті вказані в сні два пацани повинні бути молодими, як Оля (Шпрот), мати дар імпровізації, і в цілому зберегти стиль Скрябіна. При тому внести нотку молодості, як це зробив Дорн (але не так кардинально), а на концертах зажди мають бути присутні два-три кліпи-постановки у виконанні Андрійка», – пояснила вона.  

Читайте також: Сьогодні фанати Скрябіна збираються у центрі Львова

«На могилі в Брюховичах я знаходжу багато листів, віршів від фанів, які їх залишають Андрійкові, а читаємо їх також ми, його мама і тато. І прочитавши слова, які могли написати тільки щирі та віддані люди, я оцінила любов фанів. І подумала, що тільки з вами всіма, з вашими думками з приводу продовження Скрябіна, я можу приймати якесь рішення! Дуже чекаю на ваші думки. Разом горе пережити легше!» – додала вона.

Кожен може висловити свої міркування з приводу діяльності гурту «Скрябін.2.0», написавши листа на електронну пошту [email protected].


Читайте також:
24 Березня, 2015 18:58
татьяна однозначно..группа должна идти дальше менять состав модернизироваться и продолжать ЖИТЬ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!