На правах реклами

Мама року 2020. В Україні стартувала національна премія для найкращих мам

2137 0
За весь час існування премії своїми зворушливими історіями поділились більше ніж 2 000 жінок, серед яких обрали 61 переможницю.
ілюстративне фото: nurtureandthriveblog.com

ілюстративне фото: nurtureandthriveblog.com

Дивовижні, найщиріші, надихаючі, сміливі, добрі, милі – все це про мам, котрі завжди поруч та вірять у нас. Мами кожного дня піклуються про дітей, чоловіків, батьків, встигають тисячі справ – будувати кар’єру, займатися своїм розвитком і при цьому залишатися гарною та жіночною. Саме тому ми вирішили знайти неймовірних мам в Україні та розказати про них.

Шостий рік поспіль у межах проєкту «Мама Року» мережа магазинів EVA заохочує всіх українців поділитися історією щасливого материнства, героїнею якої може бути ваша мама, бабуся, знайома або навіть ви сама. Для цього з 27 лютого по 7 квітня заходьте на сайт mamaroku.eva.ua та залишайте свою неймовірну історію.

Кожна мама особлива по-своєму, тому можна обрати номінацію, яка підходить саме вам – «Натхнення», «Успіх», «Велике серце», «Спорт» та «Сімейний затишок». Для бабусь, які є прикладом для наслідування не лише для своїх дітей, онуків, а й для суспільства, є спеціальна номінація «Супербабуся», а мами, які вміло поєднують блогерство та виховання дітей і надихають своїх підписниць бути сміливішими та щасливішими, можуть надіслати свою історію у номінації «Блогер». Вибір переможниць проводитимуть двома способами: онлайн голосуванням та експертним журі.

Переможниці отримають титул «Мама року» і будуть урочисто нагороджені на конференції «Мама може» за участю зіркових спікерів, яка відбудеться 17 травня у Києві. Серед головних призів – відпочинок у SPA-комплексі, чарівне перевтілення від стилістів і візажистів, фотосесія, майстер-класи відомих експертів та численні подарунки від партнерів проєкту.

За весь час існування премії своїми зворушливими історіями поділились більше ніж 2 000 жінок, серед яких обрали 61 переможницю.

У 2019 році відбулася п’ята ювілейна національна премія «Мама Року», за період якої зібрали у два рази більше історій, ніж у минулі роки, та нагородили 14 переможниць.

Не зволікайте та надсилайте свою історію до 7 квітня на сайті премії: mamaroku.eva.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!