На правах реклами

Мама року 2021. В Україні стартувала премія для найкращих мам

1970 0
Героїні історій-переможниць отримають титул «Мама року-2021», численні подарунки від партнерів проєкту та головний приз – казковий вихідний, насичений приємними емоціями, у своєму рідному місті або найближчому обласному центрі.

Лінія магазинів EVA оголосила про старт сьомої національної премії «Мама року». За весь період існування конкурс знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав майже три тисячі історій щасливого материнства з усієї України, серед яких було визначено 75 переможниць. Цьогоріч подача історій розпочалась 10 лютого та триватиме до 14 квітня на сайті mamaroku.eva.ua
 
Конкурс проводиться уже сьомий рік поспіль, кожна мама зі своєю унікальною історією материнства може отримати звання найкращої в одній з 8 номінацій: «Натхнення», «Успіх», «Велике серце», «Спорт», «Сімейний затишок», «Блогер», «Супербабуся» чи «Мій дім – моя EVA». Поділитися історією про себе, свою матусю, бабусю чи просто знайому, а також ознайомитися з офіційними правилами участі у конкурсі можна на сайті mamaroku.eva.ua.
 
Переможниці проєкту вже традиційно будуть визначені шляхом онлайн-голосування та додатково у п’яти номінаціях за рекомендаціями відомих експертів. До складу кваліфікованого журі «Мама року-2021» увійшли телеведуча Валентина Хамайко, співачка Наталка Карпа, фітнес-тренерка Марина Боржемська, психолог Любов Лоріашвілі, письменниця Ірина Говоруха та директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина. 
 
Героїні історій-переможниць отримають титул «Мама року-2021», численні подарунки від партнерів проєкту та головний приз – казковий вихідний, насичений приємними емоціями, у своєму рідному місті або найближчому обласному центрі. Найкращих матусь чекає день відпочинку у SPA-комплексі, програма перевтілень від стилістів і візажистів та професійна фотосесія. А кульмінацією проєкту стане нагородження переможниць під час святкової вечері у родинному колі.
 
«За час існування проєкту нам вдалося надихнути тисячі українських жінок ставати ще кращими, а дітей кожного дня цінувати своїх мам та проявляти свою любов до них. Ми раді бачити, що відгук аудиторії до проєкту постійно зростає, і з нетерпінням чекаємо можливості зробити трішки щасливішими героїнь історій-переможниць «Мама року-2021», – поділилася враженнями керівниця PR-напрямку Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик.
 
Довідково. Щорічна премія «Мама року» від EVA присвячується дбайливим, надихаючим, гарним, стильним, успішним, добрим, енергійним і талановитим мамам. Раз на рік оголошується конкурс, в якому беруть участь жінки з усієї України. Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Можна взяти участь, розказавши про себе, свою маму, дружину або подругу в одній з 8 номінацій «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім – моя EVA».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!