Мамма Міа! Що подивитися в День матері

1749 0
Tvoemisto.tv вітає усіх матерів зі святом, а також пропонує підбірку кінофільмів, які можна переглянути у свято у сімейному колі.
кадр з фільму "Нестерпні леді"

кадр з фільму "Нестерпні леді"

Бо я так хочу

Молодша з трьох дочок ніяк не може знайти гідного супутника життя, і її маму, Дафні Вайлдер, це питання дуже турбує. Вирішивши знайти ідеального чоловіка для своєї дочки, Дафні, потай від неї, розміщує оголошення в інтернеті.

Три білборди під Еббінгом, Міссурі

Після вбивства доньки Мілдред Гейз змушена потурбуватися про відплату вбивцям, оскільки місцева поліція так і не змогла їх впіймати. Жінка використовує білборди, щоб змусити правоохоронців діяти. За головну роль у цьому фільмі Френсіс Макдорманд отримала Оскар. Ще одну статуетку взяв Сем Роквелл за найкращу чоловічу роль другого плану.

Мамма Міа!

Екранізація однойменного мюзиклу, основаного на піснях відомого шведського гурту ABBA. В житті Софі настав момент, про який мріє кожна дівчина — вона одружується з красенем Скаєм. Лише одне затьмарює таке світле свято — дівчину виховала її мати, Донна, і Софі не знає, хто її батько. Вона лише догадується, що ним може бути один з трьох чоловіків — колишніх коханих її матері: Гаррі, Сем або Білл. Для того щоби вирішити це питання, Софі запрошує їх на весілля.

Чого чекати, коли чекаєш на дитину

Романтична комедія розповість про те, що відчувають жінки в очікуванні малюка і які відкриття вони роблять в цей період. Історії п'яти закоханих пар, які вперше пройдуть через всі радощі й тривоги періоду очікування та народження дитини.

Нестерпні леді

День матері — непросте випробування, і перш за все для самих жінок. Жодне свято не вимагає від матерів стільки нервів, а від чоловіків, дочок і синів — такої концентрації уваги. Але при всіх подарунках і сюрпризах кращі презенти собі дарують самі жінки. Головні героїні цієї комедії зіткнуться з багатьма побутовими труднощами, незручними ситуаціями, але все ж знайдуть справжнє кохання і сімейну гармонію.

Дуже погані матусі

Емі Мітчелл — чудова дружина, хороша мати та домогосподарка з успішною кар'єрою. Проте їй це все набридає, і вона об'єднується з іншими мамами, які теж відчувають тягар обов'язків. Вони починють розважатися і жити у своє задоволення, злючи тим самим «зразкових» мам.

Джуно

Коли 16-річна школярка з Міннесоти Джуно МакҐуфф дізналася, що вона вагітна від свого друга, дівчина вирішила зробити аборт. Проте в клініці вона передумала і, порадившись з батьками, прийняла рішення після народження віддати дитину на усиновлення. Джуно самостійно шукала усиновителів для своєї дитини і зупинила свій вибір на Марку і Ванессі, добропорядній бездітній сім'ї. Проте чи зможе дівчина віддати свою дитину чужим людям?

Мачуха

Адвокат Люк Гарісон йде від дружини до молодої дівчини Ізабель Келлі. Стосунки між колишнім подружжям не псується та все було б прекрасно, якби Люк не забирав до себе на вихідні дітей: 12-річну Енн та 7-річного Бена. Діти сприймають нову дружину батька як особистого ворога, не дивлячись на те, що Ізабель намагається подарувати їм усю свою любов. А їхня матір, тим часом, дізнається, що хвора на рак та намагається допомогти Ізабель знайти спільну мову із дітьми.

Софія Панькуша


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!