Мандрівникам радять оминати сьогодні один з пунктів пропуску на Львівщині

2993 1
Сьогодні, 15 червня, подорожуючим радять оминати один з пунктів пропуску на Львівщині.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

За інформацією прес-служби Державної прикордонної служби України-Західний кордон, у міжнародному автомобільному пункті пропусу «Хребенне» Республіка Польща, що навпроти Українського пункту пропуску «Рава – Руська» можливо не буде працювати митна служба Республіки Польща. Причина – ймовірний страйк.

Тому мандрівникам радять оминати даний пункт пропуску.

Також станом на 8:00 год ранку ситуація на кордоні з Республікою Польща виглядає наступним чином:

 «Ягодин авто» – 370 автівок стоять у черзі
«Угринів» – 350 автівок
«Краковець» – 250 авто
«Шегині» – 250 авто
«Рава-Руська» – 200 авто
«Грушів» – 200 авто
«Устилуг» – 170 авто
«Смільниця» –30 авто

Нагадаємо, інформація щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні стала доступною в онлайні. Відтепер про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. 

Читайте також: Львів’ян попереджають про збільшення черг на кордоні через Євро-2016

Зазначимо, минулого тижня у Державній прикордонній службі України зазначили, що для українських вболівальників, які прямуватимуть на чемпіонату Європи з футболу у Франції створять окремі смуги руху. Однак, незважаючи на такі заходи, прикордонники попереджають про можливість збільшення черг.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
15 Червня, 2016 10:44
ОБВОРОВАНІ ПЕНСІОНЕРИ проклятий пенсійно-індексаційний ВОР президентик петрик поРОШЕНко за непідвищенні по справедливості пенсії всим пенсіонерам без винятку щоби ти порошенко з своєю жидо-бандою і сімєю ганебно подох як каддаффі і пси родерли на куски вас !!! ганьба жидячим зрадникам-ворам України при владі !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!