Маріупольська художня школа відновила роботу в Палаці Гната Хоткевича

1118 0
Художня школа почала роботу в тестовому форматі 26 жовтня.
Фото: Палац Гната Хоткевича

Фото: Палац Гната Хоткевича

Маріупольська художня школа ім. А. І. Куїнджі відновила свою роботу в львівському Палаці Хоткевича. Навчання відновили в тестовому форматі 26 жовтня. Раніше працівники художньої школи провели опитування серед батьків учнів та частково відновили роботу онлайн. Тепер маріупольці, які проживають у Львові, зможуть навчатись офлайн.

Джерело: директорка Палацу Гната Хоткевича Софія Ліщинська у коментарі Tvoemisto.tv 

Навчання відбуватимуться тричі на тиждень – у вівторок, середу та четвер. Уроки проводять із 15:00 до 18:00. Школу відвідуватимуть 40 дітей, для яких є окреме приміщення. Наразі там проводять уроки по мистецтву та музиці. Також у львівському палаці є сертифіковане укриття, яке доступне для учнів маріупольської художньої школи.

Читайте також: Де і коли у Львові відкриють Музей науки. Фото

«У планах Палацу і школи є спільна діяльність, оскільки в нас є власна студія образотворчого мистецтва і свої гуртки, які працюють з дітьми. Тому ми плануємо організовувати спільні мистецькі акції», – зазначила директорка Палацу Хоткевича.

Зокрема, учням надаватимуть виставкові простори для можливості презентації своїх творів. Навчання в художній школі орієнтоване на дітей із Маріуполя – для них уроки безкоштовні. 

Нагадаємо, що у Львові презентували концепцію культурно-соціального центру для переселенців, що буде у приміщенні колишнього будинку культури заводу ЛОРТА. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!