Київ

Маркетинг по-київськи. У день смерті Путіна пасажирів маршрутки очікуватиме приємний сюрприз

1139 0
В одній зі столичних маршруток водій обіцяє не брати плату за проїзд у день, коли помре президент рф путін.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві водій маршрутного таксі обіцяє не брати плату за проїзд у день, коли помре президент Російської Федерації Володимир Путін. Оголошення шофер повісив на дошці оголошень.

Відповідне фото опублікували в соціальних мережах.
 

На опублікованому знімку можна побачити, що на дошці оголошень на перегородці за водієм встановлено табличку з написом: «В день смерті Путіна проїзд безкоштовний».

Автор фото не повідомив, в якому саме маршрутному автобусі його було зроблено. Невідомо також, у якому районі столиці працює водій цієї маршрутки. Хочеться вірити, що добрий почин підтримають також інші перевізники, і не лише в українській столиці.

У коментарях до цього допису користувачі соцмереж обіцяють, що цього дня обов’язково куплять торт або "накриють поляну", щоб відсвяткувати таку радісну подію. Дехто пригадав, що в день смерті Сталіна у Нью-Йорку роздавали безкоштовно український борщ.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента росії володимира путіна, а також уповноваженого з прав дитини марії львової-бєлової. Тепер путіну загрожує арешт у країнах, які ратифікували Римський статут та визнають юрисдикцію суду. Це більше ніж 120 країн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!