Маркіян Мальський очолив регіональну координаційну раду Європейської бізнес асоціації

1500 0
Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.
Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Маркіяна Мальського обрали Головою регіональної координаційної ради Західноукраїнського офісу Європейської бізнес-асоціації. Про це він написав на своїй Фейсбук сторінці.

«Дуже приємно повернутися до цієї функції, яку я вже мав честь виконувати у 2015-2016 роках. Окрім виборів голови та членів координаційної ради, традиційно ми підводили підсумки року, що минає, а зібрання пройшло під гаслом оцінки рівня трансформацій та  викликів, які переживає світова економіка у зв'язку із глобальною пандемією та відповідними структурними змінами у веденні бізнесу», – написав Маркіян Мальський.

Додамо,36-річний Маркіян Мальський, керівник Західноукраїнської філії Адвокатського об’єднання Arzinger. Є почесним консулом Австрії у Львові. Був головою ЛОДА з 5 липня до 26 грудня 2019 року. Син дипломата та науковця Маркіяна Зіновійовича Мальского.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

Довідка, ЄБА була заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. Об’єднуючи більш ніж 1000 компаній, Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.

До сфер діяльності асоціації входять: захист інтересів іноземних та вітчизняних інвесторів на державному рівні; сприяння співпраці компаній-членів і налагодження тісних контактів між ними; допомога підприємствам у розвитку на українському ринку, включаючи можливості PR; забезпечення компаній-членів комплексною інформацією про те, що відбувається в країні та її регуляторному полі. Асоціація активно сприяє розвитку співробітництва між Україною та ЄС. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!