Маркіян Мальський передав у власність учасників АТО 13 ділянок у Брюховицькому лісі

4819 1
Ділянки призначені для індивідуального дачного будівництва.

Голова ЛОДА Маркіян Мальський передав у власність учасників АТО 13 земельних ділянок для індивідуального дачного будівництва на вулиці Замарстинівській. Відповідні розпорядження від 3 жовтня опублікували на сайті ЛОДА.

Читайте також: У Білогорщі запроектували півтисячі ділянок для учасників АТО. Схема

3 квітня попередній очільник ЛОДА Олег Синютка надав 19-м учасникам АТО дозвіл на розроблення проектів землеустрою на відведення земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво на вулиці Замарстинівській. Ділянки розташовані за межами Львова в Брюховицькому лісі. У липні 2017 року Олег Синютка вже виділяв тут 143 земельні ділянки учасникам АТО на території колишнього військового містечка.  

Згідно з детальним планом території, тут планували будівництво 143 дачних будинків на один або два поверхи з мансардою. Площа кожної ділянки приблизно сім «соток». Згідно з новим розпорядженням, територія дачної забудови суттєво збільшиться.

Читайте також: Міськрада Пустомит заборонила забудову берегів озера Наварія

Тоді представники розташованого там садового кооперативу «Патріот-3» наполягали на тому, що будувати на цьому місці не можна і не схвалювали вирубку 15 га лісу.


Читайте також:
15 Жовтня, 2019 21:10
name Для "героїв" можна і ліс вирубати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!